Wednesday, 26 December 2012

alhamdulillah~

 
and a very good morning, noon or night to all my readers!!..
 ##jgn lupa jawap salam ye!!

alhamdulillah..
result pmr 2012 dapat diterima dengan selamatnya.
syukur ke hadrat Ilahi sebab diri ini mampu mengaut semua A yang ada..
walaupun dok kuat merapu la segala bagai..
syukur..
total A yg dapat dikutip ialah 9A..

lama rasenya diri ini x meng'update' post kat blog nii..
rindu x kat diri ini...
hehehhehe
x rindu pon x pe bukannya kesahh ponn..
:3

prasan x kata nama blog ni sudah ditukar kepada nama blog yang lebih sedap dibaca.
I am a Muslimah..
sesuai dgn diri ini yang masih cuba untok memperbaiki kekuragan diri sendiri
harap2 x de laaa yg x suka kat nama blog nii
dan harap2 blog ni menarik minat lebih ramai pembaca yang aktif..
hehehehehe...
rasenya tuu laa harapan semua blogger kan???

skolah pon dah nak bukak.. rasanya saya akan trus men'unggul'kan diri sendiri di SMK Dato' Syed Omar..
rasenya x perlulaaa nak pindah2 nii..
takot plak klaw x dapat ikot 'rentak' skolah orang laen kan?
takot jugak klaw pindah skolah rase diri terlalu bagus dan akhirnya memakan diri sendiri...
jadi eloklaa klaw stay saje kat skolah tuu..
cikgu pon dah kenal..
kawan2 pon ramai
jadi x payah laaa nak bwat 'intro' all over again.. kan?

rasenya tuu ii.
nanti smbong laen yer andai ada kesempatan..
sekian

assalamualaikum warahmatullah
:3

No comments:

Post a Comment