Thursday, 31 January 2013

assalamu 'alaikum

 
 
assalamualaikum... ape kabo suma? arap2 sehat2 yek...
baru tadi selesai baca blog kak fatin liyana at honeykiyuki.blogspot.com ..serius suka gila baca entri2 dya walawpon bershaja. tapi isi2nya sgt best lahh!!.. mmg cara penyampaian dya sgt bagus n terasa bersantai time tgh baca blog post dya.. plus yang tabik nya dya punya blog mmg ramai orang suka baca.. teringin jugak klaw kita ni sendiri macam dia..
walawpon kak fatin liyana bukannya yang jenis tiap2 hari update blog, like sumtimes only 3 to 5 posts a month, but still people want to read her entries..mmg da best arr kak fatin!! hahaha!!.. mmg skarang ni kitorang tgh jadi reader dya yang rajin bukak blog dya hehehe..kiranya dah jadi 'fan' lah kan..ngehehehe..
pastu kadang2 teringin jugak klaw boley edit blog ni bagi jadi sgt ohsem macam orang len punya blog... tapi x pe laa stakat ni jer yang mampu.. so kenalah bersyukur. maybe blog ni x mampu jadi secantek blog2 orang len tapi biarlah ia skadar sedap mata memandang dan tidak indah khabar dari rupa gitu! hehehe
nak tules byak2 pon dah x taw nak tulis ape.. hmmm cer korang suma sumbangkan idea2 yang brilliant..hehehex de laa lawak jer.....sebagai penulis kenalahh usaha kann
ok tu je laa kot for now nanti  bley post mende2 len lak kan?

No comments:

Post a Comment