Tuesday, 26 March 2013

Miss You All !!

Assalamualaikum!!

ape kabo suma...
so, cuti ni dah mula kan? apa plan korang2 semua? mesti ade je yg gi jalan2. tak kira lah kluar atau just dalam negara kan? seronoknya dapat naek flight.. kita ni x pernah pon..hehehe, xpe2 rezeki, masing2..bukankah begitu?
hehe..


Haa.. nin dye gambar rakan2 fom 4 di syed omar.. gambar ni just yg dok hostel jer la..tapi gambar ni time tahun lepas ler, klaw tangkap skrang ade jer yg tak cukop,  yg mana saya? owhhh..tu yg dok mengintai tuuu, tudung kale cream gitu, siap riben biru..hehehehe

naek jer fom 4 ni, mmg agak srabut..haiyo~ tapi still kena tempuhi.. ade je kawan2 yg pindah..sedeyh kowt! ade yg gi mrsm, iaitu, masitah(mrsm kubang pasu) n ku nur amira(mrsm beseri perlis)

pastu ade jgak yg pergi smkak iaitu, hidayah a.k.a. diode ..haa.. dye ni mmg dari fom 1 lagi klaw x silap ler, berhasrat nak ke smkak... mmg baek orangnye, lemah lembut, sopan gitu!

 other than that,our farina, went to smk teknik. die ni salah sorang beliebers and peminat greyson chance..
comel orangnye... fotogenik oooo

and last but not least, these two went to jenan, or was it Sultan Abdul Halim something, im not sure...
these two girls are rai n tirah.. cute arent they?


Hmm..Tu lah antara rakan2 yg telah meninggalkan kitorang di syed omar.Untuk pengetahuan korunk2 suma, diorang ni sumanya the live wire of form 3/4 at syed omar, jadi bile diorang ni pergi, agak sunyi la jgak form kitorang kat skolah ataupun kat ostel, huhu sedeyh oww..But still life must go on.

ok, itu jer lah kite nak story2 kat korang2 skalian (betul ke tatabahasa tu?)
sampai sini jer warkah untuk kali ni. Macam nak buat surat kiriman tak rasmi la plak. Ok sampai sini jer. Until next post! Ciou!!


Asslamualaikum warahmatullah~

No comments:

Post a Comment