Saturday, 25 May 2013

I'm Back!!


Assalamualaikum~

Ape khabar suma?


Mintak maaflah, kite kat sini baru balek dari asrama hari khamis ari tuu, dtambah plak dengan mid-year exams yg sangat menyerabutkan kpala n otak, hehehe.. bukannye apa.. baru first time jawab kesemua 11 paper mengikut standard SPM (except for a few papers)  iaitu BM(kertas 1 & 2), BI(kertas 1 & 2), Maths(kertas 1 & 2), Add Maths(kertas 1 & 2), Sejarah(Kertas 1, 2 & 3) , Fizik(kertas 1 & 2), Kimia(kertas 1 & 2), Bio(kertas 1 & 2), BA(kertas 1 & 2), Quran Sunnah(kertas 1 + 2) and Syariah(kertas 1 & 2). Memang pecah arr kpala n otak… exam tu plak ada la jugak 3 minggu..


Yg bestnya.. minggu first je kitorang suma fired up nak exam, minggu kedua dah blur dah, datang jer minggu ketiga, semua orang rasa cam otak dah tepu. Hahaha~  Termasuklah diri ini, sampai hari rabu sblum cuti ari tu baru abes. Malam tu majoriti fom 4 pkat mghadap novel untuk me’release’kan tention masing2..Tapi iolls x termasuk  dgn aktiviti mmbaca novel sbb kite ni bukan kaki novel hehehehe

Bila datang je cuti mmg kat mata ni nampak netbook, mp3 and henfon umi untuk men game..hehehhe (kite x de henfon taw!) Bila umi datang nak ambek kat asrama, tiba2 je umi tanya “Buku bawak balek x?” so, kenalah bawak balik buku lebih sket. Asalnya bawak balik BM(sbb ada hmwork) n buku rujukan Sejarah je, Tapi dah umi tanya kena lah tambah lagi satu iaitu bku BIO. Umi kata, cuti 2 minggu, karang menyesal plak x studi. Oh well, kata2 umi x leyh dilawan, klaw x camne nak jadi anak mithali, kan?

Anyways,  Catch you guys later!


@#-Assalamualaikum :3 -#@

2 comments:

  1. nice post! me too, not involved in novels fever. ahahaha

    ReplyDelete