Friday, 26 July 2013

Persembahan di ISTANA!!

Assalamualaikum peeps!
whats up?

Dah baca dah tajuk? Mesti korang semua tertanya-tanya kann??

         Actually, kumpulan nasyid Wardatul Hamra' telah dijemput oleh Tunku Panglima Besar Tunku Puteri Intan Safinaz untuk membuat persembahan diraja @ Istana Anak Bukit! Is that something or what?

So, everything happened in a blink of the eye! Bila dengar brita ni, kitorang suma kat skolah, just came back, rested and my nasheed senior, Kak Zizah told me that kitorang akan biat persembahan at istana. I was like Oh My Kucing! Eksaited gila doohh.

 Gambar ni dari awal prjalanan kitorang. Krew Wardatul Hamra'(WH for short) baru barjalan keluar dari asrama untuk menunggu bas kat tapak perhimpunan. Nih, nak story sket! time ni kitorang punye 'manager' lewat. Hahaha~ sape manager? mereka adalah mohd syazwi n amir afnan, they are more like 'manager x bertauliah' than just a manager. Diorang bersiap punya laa lama... adoii

ni adalah gambar krew WH bila bas dah sampai. First time naik bas yg sgt wangi! Sblom2 ni naik bas mmg x de 'feel' langsung. Kali ni naek bas rasa aman n damai, becuz of the nice fragrance. Yg naik bas ni hyalah krew WH, 2 managers, and ustazah. Apa lagi? 2 seats for one person laa!! Krew WH meng'conquer' bas itu! ngeh2..
                                                                            Ni la tempat makan untuk family diraja. Kemain cantik tempat untuk Agong makan. Masuk je dewan kat istana, semua org terprgun n terpukau akan kecantikannya. Dgn chandelier sebesar-besar alam kat tgh2 dewan. Mmg cun arr~


And this is the place where WH crew are going to perform.Cantek kan? Sgt besar stage-nya. FYI, kedudukan satage ni adalah betul2 depan stage family diraja makan. Org len dok kat kiri n kanan kitorang.

OK!! That's all for now. Nanti sambong balek. Right now nak kena siapkan homework yg tgh menggunung bak gunung ledang, hehehehe x tinggi sgt pon sbenonya hahaha..

Assalamualaikum~  :3

No comments:

Post a Comment