Monday, 12 August 2013

persembahan di ISTANA!!! 2

Assalamualaikum ~
Apa khabar kamu semua di sana?
Harap-harap baiklah hendaknya.
 :3

Today, nak sambung balek kesah persembahan hari tu, :3

Kitorang berbuka dulu sebelom buat persembahan,of courselah tunggu azan dulu! Klaw x kebulur la dow! 10 minutes after iftar baru kitorang naek stage.So, time nak naik stage tuh, the people in the dewan semuanya senyap2 blaka~ yg kitorang dapat dengar hanyalah bunyi sudu n garfu tengah berprang bagai nak rak.  :3 bila kitorang start je ngan intro percussion kitoranglah yg paling bising@hingaq kat situ hahaha~ yg bestnye tunku puteri tengok kitorang siap senyum lagi. Happy rasanya

persembahan went well and that wuz dah best performance evah! (whohoh! english terabor der!)

rasa cam x dek pa pe dah la kott nak di'story'kan lagi.

oh! almost forgot! kitorang x makan pon kat dalam dewan sbab dewan full! asalnya mmg dah ada tmpat kat kitorang siap ditulis lagi 'nasyid' or was it 'persembahan' kat meja kitorang. So, kitorang makan kat bawah ngan pkerja2. Makan free style la doh! Klaw makan kat dewan mmg kena bertatatertibler, mmg tak arr nak bertatatertib kat dewan tuh dengan penat bagai hohohoho.

Kitorang balek dkat pkol 10 kitorang dah bertolak balek. hmmm. semua tu mnjadi kenangan kat geng2 WH, termasoklah dgn manager x bertauliah, ustazah2 n ustaz skalian. Bukan senang nak masok istana. Siap bwat persembahan lagi! Mmg tak senang~
amekau! gambar aq satu~ ngehehehe. bukannya ape. sajalah for fun~ bukan slalu nak post gambar sendiri besar2 kan? nuahaha.

okay tu je la kot rasanya~
catch you guys later~
Assalamualaikum :3

No comments:

Post a Comment