Friday, 23 August 2013

Teringin nak tulis

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
Selamat Hari Raya or as they say in Arabic, Kullu 'amin wa antum bikhair

          Happy Eid ulFitr I'd like to bid to everyone while we're still in the great month of Syawal. Sapa kat sini dah habes posa 6? As for me, I've just started sebaik-baik skolah mula, but hari kedua laa, hari first nak makan kuih! hehehe. teringin gakk nak makan kuih raya dari kawan2.

          Apa kuih kegemaran korang? As for me-lah kan, kuih cornflakes mnjadi idaman setiap tahun! Klaw ada jumpak je, kompom bukak trus balang and NGAP!! tu pon tunggu tuan rumah jemput dlulerr, klaw x buat malu je. hohoho. Karang x pasal2 dapat 'tapak tangan' kat muka dari tuan rumah. Tapi rasanya tuan umah x sampai hati kot. :P

          Taon ni kat rumah kuih x de langsung yg buat. Semuanya 'kuih tunjuk' je. Maklumlah, baju raya x siap lagi kena tolong umi jahit baju bagi habes dulu, baru dpt pakai, klaw x, xde la baju raya taon ni. Kuih raya kat umah pon umi byk beli krepek2, sbb krepek x seasonal or only dedicated for raya sgt, bley makan pd bila2 masa dan begitu sahaja bak kata roti Gardenia!

         Ok! tu ja buat kali ni. Bagi kakak2 and abang2 tingkatan 5 I wish you guys good luck in your trial exams. Belajar elok2 and inagtlah pada mak ayah n family yg senantiasa bersama kita dan mgharapkan kejayaan kita.

No comments:

Post a Comment