Thursday, 5 June 2014

#RoadsToSuccess

Assalamualaikum peeps!
Hows holidays?(Cliche gile soalan)

     Harap2 korang semua seronok bercuti, but dont forget, sesapa yg rasa macam ada big exams of their lives uo, sedar-sedarlah diri and pergi study. Just a simple reminder to me and you guys. No big deal.

    Actually, hari ni nak cerita sikit pasal the new look of this blog! Well, do you like it? Nak tukar guna BlogSkins punyala lama, sampai sehari nak settlekan benda tu je. Its very challenging indeed.

    For example, bila dh tukar guna BlogSkins, butang layout dh x de. At first, gelabah la jugak sebab dh tak taw camna nak tukar gadget2 kat blog. And then, decided to get some blogger help, that is from other bloggers. Sedikit sebanyak diorang punya tutorials membantu. Not all-la, kadang2 ada je code2 yg diorang sruh cari tapi tak de.. So, terpaksalah iolls cari sendiri.. Huhuhu. Letih dow!


     Heehe. A little cotton candy after a hard day's work!
Until next time! See ya!

Wassalamualaikum!


No comments:

Post a Comment