Saturday, 31 January 2015

#LifeStarts!

Assalamualaikum dunia!

Apo kabo semua? Ahhahahahaha.

  Skarang ni iolls dah semakin rajin nampaknya dalam bab2 mnulis kat blog ni. Ohoho. *claps crazily* . I am gonna be one very happy banananana. But, of course amount readers memang iolls x kisah and probably tak perlu nak dikisahkan. Wait, is that good?

  Actually, tajuk hari ni is possibly because iolls dah mula nak merangka hidup yang baru. Im gonna try to be myself a lot more. Ahaha. We'll have to wait and see if thats gonna work or not. Im sure, you guys cant wait to see the results.

 Well, semua orang ada hala tuju dalam kehidupan kan kan. As for me, my first and foremost life goal is probably to be an awesome daughter to my parents. Sekali-sekala tersedar jugak yang diri ni tak prefect untuk parents. Especially apabila iolls terlupa untuk buat something yang sangat2 important. So, I have to fix that, right? Lagipun, camna nak jadi menantu orang kalaw bende2 yang penting macam ni pon tak reti jaga. kann?


  Other than that, iolls nak jadi a great friend to somebody. Every single year i spent in high school was to find a perfect buddy and of course, each time I fail. God! Serious susah gile nak jadi best friend orang ni. Bertahun-tahun aku cari tapi susah dow. Maybe, salahnya dok kat aku. And that is what I have to fix. Sometimes, dah rasa cam dah dapat best friend tp aku punya takut nak hilang kawan yang sorang tu smpai aku takut nak dekat ngan die. Ahahahaha. Serabut~


  Last of all, I want to find that perfect somebody. Rasenya yang ni tak payah nak elaborate panjang2. Tkut ade yang muntah hijau plak sat gi. Ahahhaha

Okay, That is all for now. Nanti kite sambung tulis2 lain ye.

#Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment