Thursday, 29 January 2015

#subhanallah

Asalamualaikum

Ape kabo korang2 smua? Ahahaha. As for me, Im okay.. Alhamdulillah.

Hidup iolls skarang boleh tahan la jgak. As a profesional penganggur AKA dak lepasan spm, keje iolls mmg no other than 'mereput kat rumah', LOL!


 Of course, me and my awesome twin sister, is currently the official maid of the house! Yeah, dudes!
It is a pretty interesting job. Haha, not to mention yg kitorang bdua nak kna kava(cover) all of the skills a perfect lady should have, like cooking, cleaning, etc.

Smua ni berlaku sbb kitorang dok kat asrma so bab2 nk memasak ni mcm :P . To put it into words, recipes yg ade dlm minda kitorg mmg limited gile! Selama ni otak ni hanya dipenuhi dgn nota2, formula2 and rentak2 nasyid. Ahahaha.

Please, wish us luck ea?


   Actually, the reason kenapa tajuk hari ni ialah subhanallah, sebab aku sedar yang over the years people can truly change. Macam mana iolls tau? easy. Semalam iolls boring2, iolss bukak balik posts yang lama2 and study post sendiri. Dari segi gaya penulisan pon nampak ada beza and of course dekat diri sendiri pon nampak dah ada banyak perubahan. Probably, manusia ni makin lama makin matang, and pengalaman hidup yang mematangkan kita. These things are pretty interesting. Basically, Im becoming my own guinea pig or in other words, bahan uji kaji.

   Seriously, if life gives you lemons, make lemonade!

No comments:

Post a Comment