Sunday, 1 March 2015

Tomorrow

Assalamualaikum y'all!!

Allahu

Celik-pejam-celik-pejam dah MARCH dahh weiiiii!!!

Wokey, adik calm yourself.

Here goes nothing,

Iolls confident yang korang semua dah cukop aware yang results SPM 2014 akan keluar pada tarikh keramat 3rd of March 2015. And by today, setakat kat twitter, majority sahabat sahabat iolls, dah mula nak cuak, takot, gentar, freak out sebab tomorrow is our big day!

Again, Im freaking out. 0.0

Orang kata, result SPM ni penentu hidup anak muda mesia in so many ways. This result can end up being your worst nightmare are your best dream. Dengan kputusan ni, kau akan bawak kaki kau ke tempat yang dia sepatutnya ada. It will open up one of the doors in our lives. Maunye aku tak freak out klaw dah lagu tu.

With that clearly said, no matter apa result yang batch 1997 akan dapat esok, semuanya Allah dah plan. Ada sebab and alasan for everything that happened in our lives.

Cewahh, cakap besaw lak aku ni. Macam la aku ambek SPM dua kali. wkwkwkwkwkwkwkwk ><


All righty, tu je.

footnote: malam ni nak kena solat sunat manyak2 nak bagi hati ni tenang skit. ><

No comments:

Post a Comment