Sunday, 8 March 2015

Wardatulhamra'15

Assalamualaikum, peeps!!!

Apakah khabor anda semua?? Harap sihat2 belaka. May we be with his blessings as we walk on this road towards eternal happiness in Jannah. ^^



Setelah debaran 3Mac, aku kembali menulis. Ngehehe. Tak de maknenye aku nak touchy-feely sangat. Cuma aku kna cari sedikit 'muse' untok menulis. Tak best la kann, kalaw iols asyik tulis untok meng'happy'kan diri sendiri je. tak de maknenye weyh. Uselesssss.

Anyways, as you all know, iolls and my twin adalah official percussionist member of WardatulHamra Nasyeed Group. Hehehe. Nanti kalaw ada masa, tengokla post yang lepas lepas. InshaAllah, korang akan dapat banyak pengetahuan mengenai membership kitorang ngan WardatulHamra. Accewahhhh!



FYI, esok AKA hari Isnin, 9 Mac 2015, me and beloved sister akan pergi menjejakkan kaki ke Syed Omar untok memberi sumbangan kat grup nasyid syed omaq ni. Bukan sumbangan apa apa, kami just akan pergi tengok latihan diorang and perbaik yang mana2 patot. Tu je. Tak banyak pon keje kitorang.Ngehehehe.

You guys have no idea how much me and my sister have been longing to be invited to help out our nasyeed group with their training. I seriouslayy can not wait for tomorrow~

footnote: lawa tak gambar yang kat atas tu? self edited wooo~ at picmonkey

No comments:

Post a Comment