Saturday, 4 April 2015

Hari Anugerah Cemerlang 2015

Assalamualaikum~~

Dah lama cek tak post kat blog nii, rindu plak titew. hehehe.

Alhamdulillah, setelah hampir sebulan keputusan SPM 2014 dikeluarkan, pelajar pelajar cemerlang semua dijemput untuk menerima anugerah kecemerlangan di SMK Dato' Syed Omar. Hehehehe. This is where I come in. Acewahhh~ Iollz pown sapat gak anugerah cemerlang weyh. Bangga tak bangga tak? Hahahaha. Lewls~


Well, iolls pergi sehari awal sebab nak tolong adik adik nasyid lagi. Hehehe. Seronok oooo. Malam tu macam nak kenduri + raya pon ada. Cikgu2 and Ustaz Ustazah semua sibuk dengan persiapan untuk menyambot Tunku Puteri~ Malam tu, iollz secara tak langsungnya menjadi pembantu persiapan dewan dengan my kembar~ hiuhiuuuu best gila weyhhh😍


So, onthenext dayyy, ramai gile parents datang but unluckily, umi ayah iollz tak dapat hadir sekali under certain reasons.. Hehehehe~ FYI, cikgu cikgu semua tanya iollz soalan ni banyak kali.

"Waris kamu mai tak?"

"Mai ngan sapa ni?

"Satgi nak naik pentas ngan sapa?"

The best part was when kakak became my waris to accompany me on stage. Hehehe~ Actually, tak semua anugerah benarkan waris naik atas pentas sekali. Hanya Anugerah Bitara atau yang special special ja waris boleh naik sekali. Hehehe.


It was very fun when I was able to meet some of my SPM friends during the ceremony. Hehehe. Gile tak best. Happy kowt dapat jumpak depa. Hahahaha.




Anyhow, thanks to everyone who made this Majlis wonderful. Thanks to WardatulHamra' for wanting me there. 

Hehehe~ 

Thats all for today~
Till we meet again, ciou~~

Assalamualaikum.

 footnote: this is the first post I posted from my new phone~






2 comments: