Monday, 20 July 2015

Kazoku No hi

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum guys and girls.

Kali ni nak cerita pasal the first event aku participate kat Intec. Program ni dikendalikan oleh KTJ(Kumpulan Teknikal Jepun)'s JETSS which stands for Japanese Education Technical Students Society. the Senpais or seniors told us that the programme was held sebab nak eratkan bonding antara kohai and senpai. And seriously, it did!

So, the programme was on Saturday if Im not mistaken. Many sports acitivities were held, like futsal, volleyball, basketball, bola baling, and tug of war. Aku, terpaksa masuk bola tampar. Ngehehe. Tak de lah terpaksa sangat, tapi sebab kitorang junior unutk rumah sukan aku hanya ada tujuh orang. So, aku pon join bola tampar. Merah tangan aku main bola tampar walaupon hanya training sehari (more like sepetang je ><) pastu esok tu trus lawan. Bwahahaha. Dapat third place, okay lah  kannnn. ^^

Programme yang sukan sukan start belah pagi sampai dalam pukul dua belas something. And then belah malam ada barbeque! Alhamdulillah, kenyang aku makan malam tu. Makanan pulak sesedap bak hang! ahhahaa. Walaupon ayam agak limited. And masih teringat Senpai announce,

"Korang ambik ayam seketul, sosej dua., nuget tiga."


>< >< wkwkwkwkkwkkwkwkwk >< >< *do correct me kalau tersilap quote*

Bwahahaha. And then lepas makan makan ada performance from each class. Class aku, iaitu Hikari telah membuat persembahan Penguin dance.... hahahahha. lawak kot. seriously. yang tak tahan, kitorang siap kena buat encore lagi. Muahaha.

All the performance that night was incredible and memorable.

Thanks senpaitachi for the wonderful Kazoku no Hi.

#Hayate #Hikari #Hayari #KTJ07AllFly #KTJ08AllFly #Kazokunohi #KTJFamilyDay

Footnote: For some unknown reason, posts aku semakin pendek. Meh. Apakah iniii?

2 comments: